DIGITALISEREN VIDEO TAPES
DIGITAAL
VHS
PC PROBLEMEN
SOFTWARE
Elektriciteitsmaterialen 
VERKOOP WIT- en BRUINGOED
WEBDESIGN AAN BETAALBARE PRIJZENDeze website is in komende dagen een update aan het krijgen. Sorry voor het ongemak, maar kom regelmatig eens kijken naar de wijzigingen.

NIEUW BIJ BTECHNIC:

  • Vanaf heden digitaliseer ik uw ‘oude’ DV-tapes (kleine digitale cassettes) van uw videocamera. Haal ook de oude VHS-tapes uit de kast. Ik zet ze graag voor u op een externe harde schijf zodat u de beelden nooit kwijt bent! Neem gerust contact op.
  • Elektriciteitsmaterialen of elektrische toestellen aan een goede prijs aankopen? Vraag gerust een offerte en zie wat ik voor u kan doen!
  • PC problemen? Ik kom met plezier aan huis, of ik neem je pc wel over van thuis om de problemen op te lossen.

  • Een website gewenst aan een betaalbare prijs? Nergens anders zal je deze goedkoper laten maken! Ik voorzie zelf aan te passen websites (CMS) voor de kleine zelfstandigen. In samenspraak werken we iets uit en op maat gemaakt voorzie ik een website. Kijk gerust even in mijn portfolio tussen de lopende websites van andere klanten.